Johdantokirjoituksia Abd-ru-shin'in Teokseen »Totuuden Valossa – Graalinsanoma»

In stock

เยอรมัน: 1-3 วันทำการประเทศอื่น ๆ : 5-30 วันทำการ

€3.50
Shipping Prices
Johdantokirjoituksia Abd-ru-shin'in Teokseen »Totuuden Valossa – Graalinsanoma»

JOHDANTO

Side putoaa ja uskosta tulee vakaumus. Vain vakaumuksessa on vapandus ja lunastus!

Puhun ainoastaan vakavasti etsiville. Heidän on oltava kykeneviä ja haluk­kaita tutkimaan asiallisesti tätä asiaa! Uskonnolliset intoilijat ja vastuuttomat haihattelijat pysykööt kaukana tästä, sillä he ovat totuudelle haitallisia. Pahan­ tahtoiset ja epäasialliset taas löytävät itse sanoista oman tuomionsa.

Sanoma kohtaa vain sellaiset, joilla vielä on sisimmässään edes kipinä to­ tuutta ja kaipuu olla todella ihminen. Kaikille heille tulee siitä myös lyhty ja sauva. Kiertelemättä se johdattaa heidät pois nykyisen sekasorron koko kaaoksesta.

Seuraavassa oleva sana ei tuo uutta uskontoa, vaan se on tarkoitettu soih­ duksi kaikille vakavamielisille kuulijoille tai lukijoille, että he sen avulla löytä­ vät oikean tien, joka vie heidät kaivattuun korkeuteen.

Vain se, joka pitää itsensä liikkeessä, voi päästä henkisesti eteenpäin. Ym­ märtämätön, joka käyttää tähän tarkoitukseen vieraita apuvälineitä valmiiden katsomusten muodossa, kulkee polkuaan vain kuin kainalosauvoilla käyttä­mättä omia terveitä jäseniään.

Mutta heti kun hän rohkeasti käyttää apunaan nousuun kaikkia niitä ky­kyjä, jotka hänessä uinuvat odottaen hänen kutsuaan, käyttää hän hyödyksi hänelle uskottua leiviskää Jumalan tandon mukaisesti ja voittaa leikiten kaikki esteet, jotka harhaan johtaen pyrkivät asettumaan hänen tielleen.

Siksi herätkää! Vain vakaumuksessa on oikea usko, ja vakaumus syntyy vain säälimättömällä punnitsemisella ja tarkastelemisella! Olkaa eläviä Jumalanne ihanassa luomakunnassa!

Abd-ru-shin

More Information
ISBN 978-3-87860-169-2
ผู้เขียน Abd-ru-shin
ขนาด 14,7 x 21 cm
เลขหน้า 75
ภาษา Suomalainen
เวลาจัดส่ง เยอรมัน: 1-3 วันทำการประเทศอื่น ๆ : 5-30 วันทำการ